Fogpótlások
tökéletes
esztétikai illesztéssel

Egy ember arcáról nyert benyomásunkat nagymértékben a fogak határozzák meg!
Egy arc csak akkor szép, ha harmonikus. A harmónia a helyes arányoktól függ.
1. Az arc arányaiért érdekes módon – a nem látható – oldalsó fogak felelősek. Az arc harmóniáját a műszeres harapásregisztrálás során állítjuk be.
2. Hogy egy mosoly szép-e, az a frontfogaktól, tehát a látható fogaktól függ. Csak az arc formájához illő fogforma, az orr és az ajak formáját, lefutását visszatükröző fogállás eredményezheti azt a művészi kompozíciót, ami a természetes utánzata.

Az embrionális fejlődés során az arc és a fogak képletei ugyanabból a csírából fejlődnek. Ezért van a természetes fogazatban hasonlóság a fogak állása és az arc között.

Nincs olyan fogforma és/vagy fogállás, amire kimondhatnánk, hogy ez a szép, azaz mindenkinek jól állna. Az, hogy kinek mi áll jól, azaz mi szép, az az adott ember fejformájától, orrának és ajkának formájától, lefutásától függ, tehát teljesen egyéni. Ezért kell fenntartással fogadni a ferdén nőtt fogak fogszabályozással való kiegyenesítését, a komputeres mosolytervezést, a fogak héjjakkal való kerítés-hatást keltő ellátását.

Ha az arc harmóniája és/vagy a fogak természetes állása nincs meg, a páciens “elveszíti az arcát”.

Célunk, hogy a saját és műfogak ne keltsenek művi látszatot, hogy az arc harmóniáját visszaállítsuk, ezáltal az arcot megszépítsük, nőiesebbé, vagy éppen férfiasabbá tegyük, és mindenképpen megfiatalítsuk.

dentál turizmus

kapcsolat

Kedves leendő Páciensünk!
Kérjük, hogy látogatása előtt kérjen időpontot telefonon vagy e-mailen!

Cím: H-1036 Budapest, Becsi út 52. III. em 4.
(Az utcafrontról nézve az épület-együttes megtévesztő módon nem három emeletes!)
Telefon: +3620-3838-207
E-mail: info@centrocc.com
Web: www.centrocc.com

Kérdése van?
Visszahívást kér?
Üzenne nekünk?
Árajánlatot szeretne kapni?
Írjon nekünk!