Áraink

Árképzésünk a jelenlegi trendekkel ellentétben nem kizárólag ár-orientált, ennek ellenére az ajánlatok több, mint 60 százalékánál azt a visszajelzést kapjuk, hogy, a teljes kezelés, azaz a végeredmény tekintetében mi vagyunk az olcsóbbak! Munkadíjaink átlagosak, a felhasznált anyagok és eszközök kiválasztásánál viszont kizárólag a célszerűséget és a minőséget helyezzük előtérbe, nem a bekerülési árat. Tegyen egy próbát, látogasson el hozzánk, és 24 órán belül megkapja kezelési tervét és árajánlatát!

Professzionális kezelési terv

Egy profit az jellemez, hogy hozzá sem fog a vállalkozáshoz, amíg nincs olyan kidolgozott terve, amely a megbízatás teljesítését szavatolja, amelyben a kockázatot is kiszámítja egészen az utolsó, előre nem látott véletlenig. Ezért kevésbé valószínű, hogy elemi hibákat fog elkövetni, ezért van nagyobb esélye arra, hogy menetrend szerint végrehajtja a tervet és sikert ér el.

Rendelőnkben nagy súlyt fektetünk a tervezésre. A professzionális fogászati ellátás alapfeltétele a kiindulási helyzet elemzése, reális, világos cél kitűzése, a célhoz vezető út és ennek gyakorlati megvalósítási tervének kidolgozása. A kezelési terv pácienssel való megismertetése nálunk feltétlenül megelőzi a tényleges kezelést.
Páciensünknek az első kezelés megkezdése előtt világosan látnia kell a kezelés célját, hogy mit, hogyan, mennyi idő alatt és mennyiért kínálunk.

 1. Kiindulási helyzet:
  A kiindulási helyzet teljes feltárása (anamnézis, vizsgálat, röntgen, diagnózis).
 1. Elérendő cél:
  Cél nélkül nincs mit elérni. A célnak reálisnak kell lenni. Mit akarunk elérni? (Lehetséges, hogy a cél egészen más, mint amit a páciens gondolt.)
 2. A célhoz vezető út:
  Milyen megvalósítási lehetőségek közül választhatunk? Mik a lehetséges következmények, szövődmények, nehézségek? Leküzdhetők ezek? Mi mennyire fontos, a fontosabb kedvéért lemondunk-e a kevésbé fontosról? Van-e jobb megoldás? Lehetne-e egyszerűbben, gyorsabban megoldani páciensünk problémáját? Összeegyeztethető a javaslatunk a páciens igényével? Lehetséges-e tartósabb munkát végezni? Lehetséges-e olcsóbban, mégis hasonló eredménnyel dolgozni? Milyen egyéb tényezőket kell még figyelembe venni, mik a tervezést befolyásoló egyéb körülmények (életkor, egészségi állapot, anyagiak, esztétikai igény, stb.). A megoldást keressük és nem azt, hogy mi miért nem jó. Az utóbbiról napokat lehetne feleslegesen beszélni.
 3. Megvalósítási terv + árajánlat:
  Megvalósítási tervet dolgozunk ki. Ilyenkor átgondoljuk, megszervezzük a munkát, egyeztetünk a laborral, stb. Hogyan hajtjuk végre? Hány ülésre van szükség? Egy-egy ülés milyen hosszú? Milyen gyakoriak az ülések? Mennyi időt vesz igénybe a teljes kezelés?

Így készül nálunk egy kezelési terv.

Jelenleg a legmodernebb, ultra alacsony sugárzású gép, díjnyertes képalkotó rendszerrel, Magyarországon elsők között nálunk.

A fogkő kitűnő helyet biztosít azoknak a baktériumoknak, amelyek fogágy-gyulladást, fogínyvérzést és végül a fogágy pusztulását, és az egyébként egészséges fogak kilazulását és elvesztését idézik elő. A fogkő okozta fogágy-betegség hazánkban sajnos népbetegség, és a kellemetlen szájszag egyik fő okozója is lehet! A fogkő esztétikailag is csúnya. Eltávolítása a fogfehérítés legtermészetesebb és legegészségesebb módja! Fogkő-eltávolítást ma már minden rendelőben végeznek. Lényegi különbség nem a kivitelezés eszközeiben, hanem a fogkő-eltávolítást, azaz depurálást végző szakember munkájában van, ezért a legfontosabb kérdés, az, hogy ki csinálja.

Személyre szabott árajánlat szerint.

kapcsolat

Kedves leendő Páciensünk!
Kérjük, hogy látogatása előtt kérjen időpontot telefonon vagy e-mailen!

Cím: H-1036 Budapest, Becsi út 52. III. em 4.
(Az utcafrontról nézve az épület-együttes megtévesztő módon nem három emeletes!)
Telefon: +3620-3838-207
E-mail: info@centrocc.com
Web: www.centrocc.com

Kérdése van?
Visszahívást kér?
Üzenne nekünk?
Árajánlatot szeretne kapni?
Írjon nekünk!